Újabb rekord a TeSzedd! történetében

Újabb rekord a TeSzedd! történetében

Térkép ikonokIsmét történelmet írtak a TeSzedd! önkéntesei. Az idei akcióra egy héttel a regisztráció zárása előtt annyi találkozási pontot hoztak létre a TeSzedd! weboldalán, mint amennyit tavaly összesen. Emiatt mostantól május 7-ig csak önkéntesek (új önkéntes csoportok) regisztrációját tudjuk fogadni, új találkozási pont létrehozására nincs lehetőség. Csatlakozz Te is egyénileg vagy csoportosan a TeSzedd! önkéntes csapatába!

Az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióra 2015. április 30-án 16:00 óráig 1520 jóváhagyott találkozási pontot hoztak létre az esemény weboldalán az önkéntesek, akik tavaly 1654 találkozási pontot regisztráltak előre.

Ez azt mutatja, hogy a TeSzedd! mostanra valóban Magyarország legnagyobb, legnépszerűbb önkéntes mozgalmává nőtte ki magát. Egyben azt is magával hozta, hogy egy héttel az eredetileg meghirdetett határidő lejárta előtt sajnos korlátoznunk kell a regisztráció lehetőségét. Ez annyit takar, hogy a fenti időponttól csak a már meglévő találkozási pontokhoz lehet önkéntesként, egyénileg vagy csoportosan csatlakozni a TeSzedd! weboldalán. A TeSzedd! zökkenőmentes lebonyolításához megalapozott logisztikai háttér biztosítására van szükség. Ennek részeként valamennyi helyi koordinátorhoz időben el kell juttatni a szemétgyűjtéshez szükséges, megfelelő mennyiségű eszközt (zsákot, védőkesztyűt, kötözőt), valamint meg kell szervezni, hogy a TeSzedd! keretében összegyűjtött és a halomba rakott szemetes zsákokat minden helyszínről elszállítsák majd a közszolgáltatók. A TeSzedd! tavalyi és idei tapasztalatai alapján már most gondolkodunk azon, hogyan lehet majd a jövőben bővíteni a TeSzedd! akciót?

Csatlakozz önkéntesként!

Jelentkező önkéntesekAz 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióra 2015. április 30-án 16:00 óráig 83.878 önkéntes regisztrált. Ez a lehetőség – a meglévő és elfogadott találkozási pontokra – továbbra is nyitva áll: várjuk az egyéni és csoportos jelentkezőket a TeSzedd! önkénteseinek csapatába!

Ha tehát szeretnél tenni környezeted tisztaságáért, és részt vennél az országos szemétgyűjtési akcióban, nincs más teendőd, mint a TeSzedd! weboldalának regisztrációs felületén keresztül létrehozni egy új önkéntes csoportot, és csatlakoztatni azt a számodra helyszín és időpont szempontjából is ideális találkozási ponthoz.

Számítunk Rád! 🙂

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.