Túrázz és segíts! Itt a Tavaszi Nagytakarítás

Túrázz és segíts! Itt a Tavaszi Nagytakarítás

Szeretsz túrázni, kirándulni, erdőt járni? De kiábrándít, ha mindezt szeméthalmok közepette kell tenned? Akkor csatlakozz a Tavaszi Nagytakarítás kampánysorozathoz, amely április 22-ig, azaz a Föld Napjáig tart.

Segíthetsz úgy is, hogy a következő túrádra egy nagy zsákot is becsomagolsz, és összeszeded a természetben talált szemetet. De csatlakozhatsz másokhoz is, ugyanis idén soha nem látott számban kapcsolódtak be a programba erdészetek, nemzeti parkok, civil szervezetek, önkormányzatok. Ha szeretnél részt venni egy szemétszedő túrán, nincs más dolgod, mint a https://tavaszinagytakaritas.hu oldalon választani egyet a számtalan akció közül.

Ha meg akarod mutatni, milyen fontos dolgot tettél, tölts fel egy posztot vagy történetet az Instagramra, csak ne felejtsd el a #tavaszinagytakaritas hashtag-et használni!

Természetesen a Tavaszi Nagytakarítás végét követően sem kell abbahagynod a szemétszedést. Az akció célja ugyanis éppen az, hogy folyamatos legyen a tisztítás, és egy idő után már ne kelljen ilyen kampányokat szervezni.

további cikkek

Zöld közösség, fenntartható jövő: Az Energiaügyi Minisztérium Hulladékcsökkentési Hete hírek
Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.