TeSzedd! koordinátoroknak FONTOS üzenet

TeSzedd! koordinátoroknak FONTOS üzenet

koordinátoroknak üzenetKedves Koordinátorunk!

Köszönjük az eddig aktivitásodat, persze a feladat, a munka java még hátravan. De biztosak vagyunk abban, hogy sikeresen teljesíted majd a koordinátori „küldetésedet”! Ennek érdekében néhány aktuális, hasznos információt olvashatsz az alábbiakban.

  • A csomagod érkezéséről SMS-ben és/vagy e-mailen kapsz értesítést a Magyar Postától.
  • A csomagban nemcsak az általad kért darabszámban lesznek a TeSzedd!-es zsákok és a védőkesztyűk, hanem a küldeményben lesz számodra egy tájékoztató, amely részletesen tartalmazza a koordinátori feladatokat. Kérjük, hogy annak megfelelően cselekedj.
  • Ne feledd: a csomagot a koordinátornak kell a helyszínre, vagyis a találkozási pontokra vinnie. Ha nagyobb az általad kért csomag, akkor a helyszínre szállításhoz kérj segítséget a barátaidtól, ismerőseidtől, családtagjaitól.
  • Mielőtt elindulsz a találkozási pontra, javasoljuk: ellenőrizd le a TeSzedd! Infopontban, hogy a legutóbbi – általad rögzített – változathoz képest, regisztrált-e újabb résztvevő. Ám arra is föl kell készülni, hogy „spontán” olyanok is megjelenhetnek, akik előzetesen – ilyen vagy olyan ok miatt – nem regisztráltak, de fellelkesedtek és részt akarnak venni a szemétgyűjtési akcióban. Ez persze csak a nyílt találkozási pontokra érvényes, vagyis az ilyen helyeken jelenhetnek meg csatlakozók a helyi eseményen.
  • Légy’ figyelmes a találkozási pontokon megjelent önkéntesekkel, lásd el őket a szemétgyűjtéshez szükséges hasznos – s persze a kötelező – információkkal, hiszen közös érdeketek, hogy az általatok választott környék minél jobban megtisztuljon az illegálisan lerakott szeméttől. Legyél határozott is, hiszen helyi Koordinátorként minden fontos információ a birtokodban lehet a TeSzedd!-ről, irányítsd körültekintően a hozzád csatlakozott önkénteseket.
  • Ha akár a találkozási pontra indulás előtt vagy a helyszínen olyan kérdés merül föl, amire nem tudsz azonnal megoldást, akkor keresd meg a TeSzedd! ügyfélszolgálatát a 06/40/443-400 (kék) telefonszámon vagy küldj e-mailt az info@teszedd.hu címre.

Legyetek egyenként és összességében is ügyesek, hatékonyak!

Szép időt, jó csapatmunkát kívánunk!

további cikkek

Nekünk pár másodperc, a környezetnek akár ezer év: Hogyan lesz a hulladékból szemét? hírek
Ismét indul a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció hírek
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2023: Itt vannak az eredmények! hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.