TeSzedd! – Jó tartozni valahová!

TeSzedd! – Jó tartozni valahová!

Közösséghez tartozniHazánk legnagyobb önkéntes mozgalma igazi közösségformáló erő is: kiváló lehetőséget ad arra, hogy megismerkedj addig számodra idegen emberekkel, ahogyan arra is, hogy rendezd az esetleges nézeteltéréseidet a szomszédoddal. Gyere és szedd Te is a szemetet május 9-11-én! Hatalmas problémát jelent ma az egymástól való eltávolodás, amin csak ronthat minden olyan dolog, amit egyedül csinál az ember (pl. facebookozás, blog olvasás 😉 ). Ebből a szürkülő, beforduló világból segíthetnek kitörni az olyan közösségi programok, mint a TeSzedd!

Az ember laza, kényelmes ruhában, minden feszültségtől, elvárástól mentesen részt vehet egy olyan feladat megoldásában, ami garantáltan sikerélményt ad… Kell ennél több ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben? 🙂

Közösségépítés csapatmunka TeSzedd!Az már csak hab a tortán, hogy a kis és nagycsoportos szemétszedéssel egy olyan dolog mellett is kiállunk, ami közös felelősségünk: környezetünk megóvása saját magunk és a jövő generációi számára.

A környezettudatos gondolkodás, amelynek része az is, hogy nem dobálok el szemetet az utcán és tisztán tartom a környezetem, egyre népszerűbb az emberek körében itthon is. (Tőlünk nyugatra már régóta ez a természetes…) Egyre több ember ismeri fel, hogy a jelenlegi helyzet nem fenntartható, és változtatnunk kell a szokásainkon, ha élhető környezetet szeretnénk magunk körül látni!

Gyere, és csatlakozz Te is ehhez az egyre nagyobb közösséghez! 🙂

 

további cikkek

Nekünk pár másodperc, a környezetnek akár ezer év: Hogyan lesz a hulladékból szemét? hírek
Ismét indul a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció hírek
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2023: Itt vannak az eredmények! hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.