TeSzedd!: elindult a visszaszámlálás!!

TeSzedd!: elindult a visszaszámlálás!!

Lejárt az idő, regisztráció végeMár csak néhány órád van arra, hogy jelentkezz a „TeSzedd!” akcióra! Éjfélkor lejár a határidő! Ne húzd tovább az időt: ha tenni akarsz környezeted megtisztításáért, most jelentkezz!

Biztosan nem leszel egyedül május 9-11. között: szerte az országban már több mint 1500 találkozási ponton több mint 100 ezer önkéntes biztosan szedi a szemetet rajtad kívül.

Ha tudsz olyan szemetes helyet a környezetedben, amelyet szívesen tisztává varázsolnál, hozz létre új találkozási pontot! Ott Te leszel a helyi koordinátor, azaz Te leszel a főnök az adott helyszínen, és hozzád futnak be a kesztyűk és a zsákok is.

Ha már lecsapott valaki az általad választott szemétszedési helyszínre, és Te nem akarsz máshová találkozási pontot „tenni” a térképre, hozz létre új önkéntes csoportot, figyeld az időjárást, és ha nem esik hó, vagy tombol tornádó, menj szemetet szedni a kiválasztott helyszínre a megadott időpontban! Ha a családod vagy a barátaid is szívesen Veled tartanának, az ő jelentkezésüket is elintézheted néhány kattintással.

TeSzedd! ÜgyfélszolgálatHa elakadsz a regisztráció vagy a jelentkezés során, vagy kérdésed van az akcióval kapcsolatban, ragadj billentyűzetet és bátran írj a TeSzedd! Ügyfélszolgálatának az info@teszedd.hu címre, vagy hívd munkatársainkat a 06 40 443 400-as kékszámon munkanapokon 8 és 19 óra között! Mindent megoldunk! 🙂

Most pedig kattints a „Jelentkezem!” gombra, és csatlakozz a TeSzedd! önkénteseihez! 🙂

további cikkek

Zöld közösség, fenntartható jövő: Az Energiaügyi Minisztérium Hulladékcsökkentési Hete hírek
Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.