TeSzedd!: egyszerűbb és kényelmesebb a regisztráció!

TeSzedd!: egyszerűbb és kényelmesebb a regisztráció!

TeSzedd! regisztrációSzívesen csinálnál valami újat május 9-11. között, de még nem tudod, mit? Mi szerveztünk Neked programot! Jelentkezz a TeSzedd!-re és gyere velünk szemetet szedni! Dolgozol, vagy iskolában vagy? Nem baj! Mozgósítsd a többieket és gyertek együtt! Amellett, hogy jó kikapcsolódás, a környezettel is jót tesztek! 🙂

A TeSzedd! egyik újdonsága idén, hogy Te választhatsz szemétszedési helyszínt, nem mi osztunk be valahová, mint eddig. Így biztosan a számodra legmegfelelőbb, legkönnyebben elérhető, leginkább szimpatikus hely tisztává varázsolásában veszel részt.

TeSzedd! szemétszedésBár tudnunk kell mindenkiről, aki szeretne szemetet szedni a TeSzedd!-en, azért, hogy elég kesztyűt és zsákot juttassunk a megfelelő helyekre, ebben az évben nem kell mindenkinek egyenként regisztrálnia az akcióra!

Ha többen jönnétek szemetet szedni elég, ha a csapatból egy valaki regisztrál a www.teszedd.hu oldalon, létrehoz egy új önkéntes csoportot, és azt az általatok választott helyszín önkénteseihez csatlakoztatja.

Ha nincs a közeletekben már létező találkozási pont, vagy nem ott van, ahol Ti szeretnétek, hogy legyen, vegyétek a kezetekbe az irányítást, és hozzátok létre a saját találkozási pontotokat!

Bármelyiket választjátok, minden segítséget megadunk ahhoz, hogy sikeresen megszervezzétek az akciót! Ha kérdésetek van és nem találjátok rá a választ a „Segíthetünk?” menüpontban, a Gyakran Ismételt Kérdések között vagy a „Lépésről lépésre” menüpontban, keressétek meg a TeSzedd! Ügyfélszolgálatát e-mailben az info@teszedd.hu címen!

Gyertek „teszeddelni”, és színezzétek ki velünk a szürke hétköznapokat! 🙂

további cikkek

Nekünk pár másodperc, a környezetnek akár ezer év: Hogyan lesz a hulladékból szemét? hírek
Ismét indul a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció hírek
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2023: Itt vannak az eredmények! hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.