Megvan az iPhone nyertese!!!

Megvan az iPhone nyertese!!!

Nyertes - Iphone nyereményjátékRánéztél már a leveleidre ma délután? Lehet, hogy egy telefont érőt kaptál Tőlünk nem sokkal 3 óra után… Kisorsoltuk a „Jó az öreg a háznál!” játékunk nyertesét. A szerencsés 2014. november 29-én, 18:48-kor iratkozott fel hírlevelünkre és ezért egy iPhone 4S készülékkel lett gazdagabb. Gratulálunk hozzá!

Nyerj egy iPhone 4S-t!A játékunkban azok vettek részt, akik 2014. december 15-én déli 12 óráig feliratkoztak hírlevelünkre. A játékot 2014. november 14-én hirdettük meg, az azóta eltelt egy hónap alatt 160-ról 2.966-ra nőtt a számuk. A sorsoláson természetesen azok is részt vettek, akik a kampány indítása előtt iratkoztak fel a hírlevelünkre.

A legszerencsésebb játékosunkat egy 2 éves, ám eddig még egyáltalán nem használt, bontatlan csomagolású iPhone 4S-sel jutalmazzuk.

A készüléket egy korábbi kampányunk nyertese nem vette át. Mi pedig nem szerettük volna, hogy hulladékká váljon, vagy, hogy tovább porosodjon a fiókban. Ezért hirdettük meg a „Jó az öreg a háznál!” játékot.

A nyertesünket email-ben értesítettük, a szerencséjéhez ezúton is gratulálunk! 🙂

további cikkek

Zöld közösség, fenntartható jövő: Az Energiaügyi Minisztérium Hulladékcsökkentési Hete hírek
Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.