Indul a felforgatás! – kreatív újrahasználati pályázat médiumoknak

Indul a felforgatás! – kreatív újrahasználati pályázat médiumoknak

Kreatív újrahasználatIndul a felforgatás! – hulladékok kreatív újrahasználatára hirdetett pályázatot közösen az FKF Nonprofit Zrt. és a FŐKERT Nonprofit Zrt. A megmérettetésre kizárólag médiumok képviselői jelentkezhetnek, a határidő: április 22.. A legjobb ötlet kivitelezőinek jutalma: alkotásuk egy hónapon át lesz látható FKF-es célgépeken, mint a legkreatívabb újrahasználó médiaszerkesztőség munkája.

MEDIAVERSENY_Plakát FKF - FŐKERTA pályázat célja, hogy tisztába tegye az újrahasznosítás és az újrahasználat fogalma közötti különbséget: maguk a szerkesztőségek mutassák meg milyen sokszínű lehetőségek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy tárgyainkat új funkcióval ruházzuk fel.

A pályázatra olyan alkotásokat várnak, amelyek újszerű, kreatív megoldásokon keresztül rávilágítanak arra, hogy mindennapi használati tárgyaink tökéletesen alkalmasak irodánk vagy akár otthonunk dekorálására, zöldítésére.

A televíziók, rádiók, egyéb sajtóorgánumok munkatársai április 22-én éjfélig küldhetik be munkáikat az ujrahasznalat@fkf.hu email címre.

Kreatív újrahasznosításA legjobb alkotást egy hónapon át FKF-es célgépen/célgépeken elhelyezett óriásplakáton népszerűsítik, mint a legkreatívabb újrahasználó médiaszerkesztőség munkáját.

Ezen kívül a FŐKERT Nonprofit Zrt. és az FKF Nonprofit Zrt. képviselőiből álló szakmai zsűri díjazza a második és a harmadik helyezettet is. Közönségdíjast pedig április 25-én, a Föld napján, a Margitszigeten választanak.

további cikkek

Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Az INNOMATIK Megoldástechnika Kft. folyamatosan elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és olyan kreatív megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a környezeti terhelést. Most bemutatjuk, hogyan hozza létre a cég a mindennapi működésében az innovációt és a környezettudatosságot. hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.