Idén tavasszal 11. alkalommal került megrendezésre az ország legnagyobb, önkéntes hulladékszedési kampánya, a „TeSzedd!

Idén tavasszal 11. alkalommal került megrendezésre az ország legnagyobb, önkéntes hulladékszedési kampánya, a „TeSzedd!

Az Energiaügyi Minisztérium támogatásával, az ÉMI Nonprofit Kft. szervezésében idén tavasszal 11. alkalommal került megrendezésre az ország legnagyobb, önkéntes hulladékszedési kampánya, a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” rendezvénysorozat. Az akció keretében az elmúlt években több ezer tonnányi illegálisan elhelyezett hulladéktól tisztították meg a lelkes önkéntesek az országot. Idén közel 1.775 tonna szemetet gyűjtöttek összesen 2.161 találkozási ponton oktatási intézmények, baráti társaságok, cégek, munkahelyi vagy helyi közösségek egy-egy koordinátor irányításával.
Reméljük, egyre többekben alakul ki, illetve erősödik meg az igény a környezetünk tisztaságára, és az akció vége után is folytatják a „jó gyakorlatot”, az illegálisan lerakott hulladék ugyanis kis- és nagymértékben egyaránt környezetkárosító hatású.
Az Energiaügyi Minisztérium és az ÉMI köszöni minden önkéntes munkáját!

további cikkek

Idén tavasszal 11. alkalommal került megrendezésre az ország legnagyobb, önkéntes hulladékszedési kampánya, a „TeSzedd! TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért
Magyar díjazottak az EWWR nemzetközi versenyén Kreatív hulladékkezelés
2023. ÉVI KÁRPÁT-MEDENCEI FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT Egyéb
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.