Harc a szelektálásért Dombóváron

Harc a szelektálásért Dombóváron

nekünk sikerülni fog_filmpályázat_ohüA szemetelők és a szelektálók dombóvári harcát mutatja be az a kisfilm, amit Nekünk sikerülni fog! címmel nevezett három fiatal alkotó az OHÜ Filmpályázatára. A fiúk, mint magukról írták, humorosan igyekeztek megközelíteni a témát.

Munkájukkal, amit a LOL – Sírva nevettess! kategóriában neveztek a pályázatra, más városok lakóit is szeretnék környezettudatos életmódra, a hulladékok szelektív gyűjtésére ösztönözni.

December 1. a jelentkezési határidő

Van egy jó ötleted és kedvet kaptál az alkotáshoz? Van mondanivalód hulladékos, hulladékgyűjtős témában? Vidd filmre és oszd meg velünk Te is!

Vigyél bele humort, vagy döbbents meg vele, és nevezd a LOL – Sírva nevettess! vagy az OMG – Ezdedurva! kategóriába.

Mindkettőben az első három helyezettet díjazzuk, illetve a zsűri különdíjat is odaítél majd, mindezt összesen 2 millió forint értékben.

Segíts nekünk elmondani üzenetünket, hiszen „Egyedül nem megy!”. Elsősorban az a közös cél, hogy minél többen felismerjék szerepüket környezetünk megóvásában, és tegyenek is ennek érdekében!

további cikkek

Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Az INNOMATIK Megoldástechnika Kft. folyamatosan elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és olyan kreatív megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a környezeti terhelést. Most bemutatjuk, hogyan hozza létre a cég a mindennapi működésében az innovációt és a környezettudatosságot. hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.