A Járókelő Egyesület is a TeSzedd! mögé állt

A Járókelő Egyesület is a TeSzedd! mögé állt

JárókelőkNemcsak népszerűsíti az országos szemétgyűjtést, és segít önkéntesek toborzásában, hanem részt is vesz az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióban. A Járókelő.hu csapatával május 16-án, szombaton a fővárosi Erzsébet téren találkozhattok.

Járókelő.hu - logóA Járókelő.hu egy olyan weboldal, amely közérdekű városi problémák – mint például a szemetelés – megoldását segíti: eljuttatja a problémát az illetékesekhez, és közli az érintettek reagálását, és azt is, hogy az adott probléma megoldódott-e vagy sem. A Járókelő 2012 októberében indult a Visegrádi Alap támogatásával, a szlovák „Levél a polgármesternek” oldal mintájára.

Lelkes önkéntes csapat dolgozik a szolgáltatás biztosításán, amely jelenleg Budapesten és Nyíregyházán elérhető. Várják egyébként az ország más részeiből is az önkéntesek csatlakozását, azért, hogy minél több városban tudjanak megoldani, illetve megoldatni hasonló, a lakosok életét közvetlenül, negatívan befolyásoló problémákat. Az ügyeknél, amelyekre felfigyelnek, háromból kettő megoldódik. 🙂

Bízunk benne, hogy így lesz ez a TeSzedd!-nél is. 🙂

Az országos szemétgyűjtési akcióra május 7-ig várjuk önkéntesek jelentkezését a www.teszedd.hu oldalon. Ha szeretnél tenni környezeted tisztaságáért, és részt vennél az országos szemétgyűjtési akcióban, nincs más teendőd, mint a TeSzedd! weboldalának regisztrációs felületén keresztül létrehozni egy új önkéntes csoportot, és csatlakoztatni azt a számodra helyszín és időpont szempontjából is ideális találkozási ponthoz.

Számítunk Rád! 🙂

további cikkek

Nekünk pár másodperc, a környezetnek akár ezer év: Hogyan lesz a hulladékból szemét? hírek
Ismét indul a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció hírek
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2023: Itt vannak az eredmények! hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.