Megvan az idei TeSzedd! időpontja!

Megvan az idei TeSzedd! időpontja!

teszedd_naptarElindult a visszaszámlálás: május 15-17. között lesz idén a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció. A jubileumi, immár ötödik országos szemétgyűjtési esemény időpontját ma jelentettük be hivatalosan. Indulhat a szemetes helyek keresése, önkéntesek szervezése és a csatlakozás az országtisztító akcióhoz! A regisztráció május 7-én zárul.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel ebben az évben is háromnaposra szervezzük az akciót, amellyel ez alkalommal is csatlakozunk a „Let’s Clean Up Europe!” („Tisztítsuk meg Európát!”) elnevezésű összeurópai szemétszedéshez. Utóbbi május 8-10. között lesz a kontinens országaiban.

TeSzedd_2015_logo_datummalEmlékszel? Tavaly több mint 1800 helyszínen, mintegy 180-200 ezer ember vett részt a TeSzedd!-ben szerte az országban. Ezzel teljesítettük a teljes európai uniós elvárást 4 évre előre a szemétszedés résztevőinek tekintetében. Nem állítjuk, hogy nem lenne jó túlszárnyalni ezt ez eredményt… 🙂 Ez csak rajtatok és rajtunk múlik!

Mi adjuk idén is az online felületet és a plakátot a szervezéshez, a zsákokat, kesztyűket, kötözőket és a jelenléti íveket. Nektek pedig csak jelentkezni „kell”és részt venni a szemétszedésben…

Tavaly önkéntesként vettél részt a TeSzedd!-en? Most vedd kezedbe az irányítást, és legyél helyi koordinátor! Eddig nem csatlakoztál a szemétgyűjtéshez? Gyere önkéntesnek, és csatlakozz a többiekhez!

Vegyél részt Te is az idei, jubileumi, 5. TeSzedd! akcióban! Számítunk Rád! 🙂

további cikkek

Erdők-mezők tisztasága: ezért fontosabb, mint hinnéd! hírek
Nekünk pár másodperc, a környezetnek akár ezer év: Hogyan lesz a hulladékból szemét? hírek
Ismét indul a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.