Filmpályázat: hosszabbítottunk!

Filmpályázat: hosszabbítottunk!

2014. december 04.

Filmpályázat 2014

Kitoltuk a Filmpályázatunk jelentkezési határidejét: 2015. február 1-ig várjuk a kétperces alkotásokat. Azért döntöttünk így, hogy még több színes alkotás szállhasson versenybe az összesen majd 2 millió forint értékű díjakért. Mostanáig egyébként majd kétszer annyi pályamunka érkezett be, mint az első Filmpályázatunkra összesen.

Ma megkaptuk a 34. kisfilmet is. Tavaly, az első megmérettetésre összesen 18 pályaművet küldtek be az alkotóik. A paletta ebben az évben is nagyon színes, mindegyik film más szempontból közelít a témához: a környezettudatossághoz, környezetünk védelméhez és a hulladékok keletkezéséhez, illetve annak megelőzéséhez.

„Egyedül nem megy!”

A Filmpályázatunkra továbbra is két kategóriában várjuk a legfeljebb kétperces kisfilmeket. A LOL – Sírva nevettess! kategóriában humoros, vicces, az OMG – Ezdedurva! kategóriában megdöbbentő, esetleg sokkoló hatású kisfilmekkel lehet jelentkezni.

filmpályázat 2014

A filmek közül a legjobbakat a kiváló szakemberekből álló zsűri választja majd ki: filmes, alkotói szemmel Pokorny Lia, Vadon János és Novák Péter, hulladékgazdálkodási szakmai szemmel pedig dr. Wégner Krisztina, az OHÜ ügyvezetője nézi majd végig a filmeket.

Végül az első három helyezettet díjazzák, díjazzuk mindkét kategóriában. Az első 500 ezer, a második 250 ezer, a harmadik helyezett pedig 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt kap. A zsűri 50 ezer forint értékű különdíjat is odaítél.

Az új határidő tehát 2015. február 1., alkotásra fel!

további cikkek

Ők az „Álmodd meg Te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat” 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
A “Hasznosítsunk újra, használjunk többször!” fotó pályázat nyerteseit Dr. Boros Anita jelentette be 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
Kihirdetésre kerültek a “Fiatalokkal a fenntarthatóságért!” poszter pályázat nyertesei 2021. január 07. Hulladékcsökkentési hét
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.