Véghajrában az elektronikai hulladék gyűjtőakció és nyereményjáték!

Véghajrában az elektronikai hulladék gyűjtőakció és nyereményjáték!

HatáridőMár csak egy hétvégénk van részt venni a „Belső értékek – A megkopott külső értékes belsőt takar”  háztartási készülék és barkácsgép gyűjtőakció és nyereményjátékban! Február 8-9-e az utolsó kampányhétvége! Most még jár az 1000 forintos kupon a megunt vagy már nem működő elektromos és elektronikai eszközökért, és kódot is lehet még beküldeni a fődíjért, egy Opel Astra személyautóért!

Az ország bármely bauMax, Praktiker, Media Markt vagy INTERSPAR üzletébe beviheted a régi tévéd, már nem használt mobiltelefonod, vagy megunt fúrógéped. Minden egyes leadott készülékért kapsz egy 1000 forintos vásárlási utalványt, amelyet az adott üzletben tudsz felhasználni. A kuponbeváltás feltételeit a Játékszabályzat 5. pontjában találod.

OHU_Kisgepgyujto_akcio

A vásárlási utalvány mellé minden esetben jár egy nyereményszelvény is. Ha az azon szereplő kódot beküldöd a megadott telefonszámra (+36 30 344 4689), versenybe szállsz a fődíjért, amely egy Opel Astra!

A feleslegessé vált készülékek és berendezések sok értékes anyagot tartalmaznak, megérdemlik, hogy környezettudatosan bánj velük. Vidd vissza  azokat ezen a hétvégén a Belső értékek-kampány keretében!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.