„Többet ésszel, mint csomagolással!” – szombaton két Lidl áruházban is

„Többet ésszel, mint csomagolással!” – szombaton két Lidl áruházban is

másként gondolkodni a szemétrőlHolnap indul az Európai Hulladékcsökkentési Hét, így immáron ötödik alkalommal csatlakozhatnak magyar önkéntesek ehhez az Európán átívelő nemzetközi kezdeményezéshez.

A jelentkező hazai önkéntesek saját ötleteik megvalósításával a hulladékkeletkezés megelőzésének, a keletkezett mennyiség csökkentésének, a termékek újrahasználatának, valamint az anyagok újrahasznosításának fontosságára hívják fel környezetük figyelmét csatlakozva ezzel a Héten Európa-szerte megvalósított akciókhoz.

A Hét fő üzenete a „Többet ésszel, mint csomagolással!”. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban?  Ezt novemberben két alkalommal is megmutatják az érdeklődőknek az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság munkatársai a Lidl Magyarország két Pest megyei áruházában, hogy a felesleges csomagolás egy kis odafigyeléssel elkerülhető.

Hogy hol és mikor bukkannak fel munkatársaink pontosan?

lidl-logo-svg

2016. november 19-én és 26-án, szombaton, 10 és 18 óra között várják az érdeklődőket a Lidl Szigetszentmiklós (2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út) és a Lidl Dunaharaszti (2330 Dunaharaszti, Némedi út 102/A.) áruházban.

***

Bővebb információk az Európai Hulladékcsökkentési Hétről:

www.hulladekcsokkentesihet.huwww.vallalom.eu

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.