Teszedd! – Indul a hajrá!

TeSzedd hajrá indul a kampányA napokban kikerülnek a helyükre a plakátok, megszólalnak a hirdetések a televízióban, rádióban – figyeld azokat Te is és jelentkezz! Ha pedig már csatlakoztál az akcióhoz, segíts nekünk másokat is mozgósítani! Elindult a TeSzedd! Ügyfélszolgálata is, ha kérdésed van, írj nekünk, vagy hívj bennünket bátran!

A/3-as plakát találkozási ponttal A TeSzedd! weboldalán a „Töltsd le!” menüpontban elérhető az országos önkéntes szemétgyűjtési akció plakátja, nyomtasd ki és írd rá, hová szervezted a saját akciód!

Ha pedig még sehová, akkor kapd össze magad, regisztrálj a www.teszedd.hu oldalon május 2-ig, tájékozódj és hozd létre a saját találkozási pontod!

Ha nem akarsz szervezkedni, de a szemétszedésben szívesen részt vennél, akkor pedig regisztrálj és új önkéntes csoportot hozz létre! Jelentkezhetsz az akcióra egyedül, de a barátaid, családod csatlakozását is elintézheted néhány kattintással.

Már működik a TeSzedd! Ügyfélszolgálata, ha elakadsz a regisztrálás vagy a találkozási pont, esetleg önkéntes csoport létrehozása során, írj nekünk e-mail-t az info@teszedd.hu-ra, vagy hívd munkatársainkat a 06-40-443-400-as kék számon munkanapokon 8 és 19 óra között! Mindent megoldunk! 🙂

Minél többen leszünk a TeSzedd!-en, annál több szemetes helyszínt tudunk tisztává varázsolni! Segíts Te is, hogy minél többen legyünk!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.