TeSzedd! a Miutcánkban is

Miutcánk.huMár a Miutcánk.hu-n keresztül is toborozhatsz önkénteseket a TeSzedd!-re! Hirdesd meg a találkozási pontod és mozgósítsd a szomszédaidat – szépítsétek együtt a környezeteteket!

A Miutcánk.hu egy olyan közösségi oldal, ahol az ismerőseid helyett a szomszédaidat láthatod. Kínálhatsz és kérhetsz segítséget, javaslatot, ötletet egy-egy környékbeli megbízható szakemberre, sportolási lehetőségre, bármire, amire a mindennapokban szükség lehet, vagy akár szervezhettek közös programot is. Ehhez mindössze a lakcímeddel kell regisztrálnod.

A Miutcánk kezdeményezés lényege, hogy az egy környéken élő emberek megismerkedjenek és jó kapcsolatot alakítsanak ki egymással, és ezen keresztül mérsékeljék a korunk egyik nagy problémáját jelentő mérhetetlen pazarlást és az ebből származó környezetszennyezést.

Miutcánk.huToborozz önkénteseket a TeSzedd!-re!

Ha helyi koordinátorként részt veszel a TeSzedd! akcióban, azaz létrehoztál saját találkozási pontot a TeSzedd! weboldalán, és éppen szervezed a szemétgyűjtést, azt akár a Miutcánk.hu oldalon is meghirdetheted, és toborozhatod rá az önkénteseket.

Ha pedig csak önkéntesként csatlakoznál egy találkozási ponthoz, de nem szívesen mennél egyedül, keress ugyanitt társakat a szemétgyűjtéshez!

Regisztrálj a Miutcánk.hu oldalon és segíts Te is szebbé tenné a környéketeket! 🙂

Miutcánk.hu

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.