Tegyünk együtt, legyünk együtt!

Tegyünk együtt, legyünk együtt!

kezekMi bírhat nagyobb összekovácsoló erővel, mint az, amikor közösen gondolkodunk és cselekszünk bolygónkért, ami mindannyiunké?!

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét idén is remek alkalmat nyújt közösségek, baráti társaságok számára, hogy bemutassák, hogyan gondolkodnak a hulladékcsökkentésről és mit tudnak tenni ennek érdekében.

EWWR_logo_2015A Te cégednél is nyitottak a környezetvédelem, környezettudatosság, fenntarthatóság témaköreire? Terveztek-e olyan CSR-tevékenységet, vagy rendelkeztek-e már olyannal, melynek során közösen hulladékcsökkentő akciót kívántok megvalósítani?

Az Európai Hulladékcsökkentési Héthez való csatlakozás segíthet nektek a csapatépítésben, a munkatársak felelős gondolkodásának, cselekvéseinek erősítésében, oly módon, hogy hosszabb távon – a jó hangulatú tetteken túl – költségmegtakarításhoz is vezet a cégetek számára.

A Hét szervezői – mint minden évben – idén is egy kiemelt témára irányítják a figyelmet: a 2016. évi kezdeményezés a csomagolási hulladékok keletkezésének megelőzésére és a termelt mennyiség csökkentésére fókuszál. A központi témához igazodó, hazai kezdeményezés idei jelmondata:

tobbet-esszel-mint-csomagolassal-plakatKeressétek fel honlapunkat és regisztráljátok egyedi akciótokat november 6-ig a www.hulladekcsokkentesihet.hu-n és induljatok az Európai Hulladékcsökkentési Díjért folyó versenyben!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.