Rendhagyó környezetvédelmi rajzpályázat

Rendhagyó környezetvédelmi rajzpályázat

Gyermekrajz pályázat IKSZAz Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyermekek részére!

A pályázat különlegessége, hogy a rajzokat egy kiterített italos kartondoboz (tejes és gyümölcsleves doboz) sablonra kell elkészíteniük a gyerekeknek. A környezetvédelmi rajzpályázatot három kategóriában hirdeti meg az Egyesülés:

•             Védd a fákat!

•             Szelektív hulladékgyűjtés

•             Légy kreatív!

A legjobb pályázatokat értékes díjakkal jutalmazza az IKSZ. Minden kategória győztesei egy-egy kompakt digitális fényképezőgépet nyerhetnek 30.000 Ft értékben, míg a közönségszavazás győztesei egy-egy izgalmas társasjátékot nyerhetnek 10.000 Ft értékben. Az első 100 pályázónak egy jelképes ajándékot, hűtőmágnest ad az egyesülés, érdemes tehát sietni a pályázatokkal.

IKSZ-rajzpalyazat A kategóriák győzteseit egy szakmai zsűri választja ki, a közönségszavazás az IKSZ Facebook oldalán (www.facebook.com/italoskarton) zajlik majd, ahol minden pályamunka megtalálható lesz.

Az elkészített rajzokat a jelentkezési lappal e-mailen a szelektiven@premiercom.hu e-mail címre, vagy postán az IKSZ megbízásából a pályázatot koordináló cég, a Premier Public Relations Kft. címére – 1053 Budapest, Fejér György u. 8. I. em. 2. aj. – kell elküldeni május 27-ig.

Eredményhirdetés: 2014. június 6.

A további részleteket; a sablont, az útmutatót és  versenyszabályzat megtalálható az IKSZ honlapján (www.italoskarton.hu).

A rajzpályázat plakátja innen letölthető.

Ezenkívül az egyesülés facebook oldalán :

https://www.facebook.com/italoskarton/photos/a.330258117001570.95365.330174033676645/838167459543964/?type=1&stream_ref=10

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.