Nyerj egy iPhone-t a hírlevelünkkel!

Nyerj egy iPhone-t a hírlevelünkkel!

Nyerj egy iPhone 4S-t!„Ilyenkor persze jó az öreg a háznál…” – ismerős ez a félig vicces, félig komoly megjegyzés? Amikor apánk görnyed a mosogató alatt, és a csöpögő csapot szereli? És milyen jó…, és persze nem csak ilyenkor! 🙂 Így szeretnénk mi is örömet okozni Nektek egy iPhone 4S készülékkel, …

…ami ugyan nem új, sőt, telekommunikációs szempontból kifejezetten réginek mondható, hiszen 2 éves, ennek ellenére még soha senki nem használta, mi több, a csomagolása is bontatlan.

A készüléket egy korábbi kampányunk nyertese nem vette át, és mi nem szeretnénk, hogy hulladékká váljon, ahogyan azt sem, hogy még tovább a fiókban porosodjon. Ezért indítjuk el „Jó az öreg a háznál!” játékunkat!

Mit kell tenned, hogy a Tiéd legyen? Iratkozz fel hírlevelünkre 2014. december 15-én déli 12 óráig!

A készüléket a hírlevelünkre eddig az időpontig feliratkozott olvasóink között sorsoljuk ki. Igen-igen, azok is részt vesznek a játékban, akik már korábban feliratkoztak… 🙂

Játssz Te is az iPhone-ért, és buzdítsd erre minél több barátod és ismerősöd, hogy nekik is legyen lehetőségük nyerni!

Update: 2014. december 15-én 15 órakor megtörtént a sorsolás, amelyről szóló bejegyzésünket itt találod meg: Megvan az iPhone nyertese!!!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, biztosan nem maradsz le a szelektív hulladékgyűjtéshez és környezettudatossághoz kapcsolódó híreinkről!

Játékszabályzat: Jó azöreg a háznál – Nyerj egy iPhone 4S-t hírlevelünkkel!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.