Nyári ruhára váltott az ecolounge

Ecolounge háttérFiatalos, divatos, elegáns és tartalmas – ilyen lett az ecolounge.hu. Nem túlzok. Legszívesebben kiülnék kávézni egyet a távolinak tűnő dombtetőn álló asztalhoz, amelyen egy csésze fekete gőzölög, és élvezném a napfényt és a természet csöndjét. Még George Clooney sem hiányozna… 😉

De térjünk vissza az ecolounge-ra. Két évvel ezelőtt indult az ökoportál, amelynek szerkesztői a környezet- és természetvédelemmel, a környezettudatos gondolkodással kapcsolatos témákat dolgoznak fel, jelentetnek meg. A cél, hogy értéket közvetítsenek, miközben szórakoztatnak, és “zöldítenek”.

Mostanra az ecolounge a hazai médiapiac egyik meghatározó zöldtartalom szolgáltatójává vált, és megérett a megújulásra. Az új oldal néhány napja startolt. Azt okostelefonon és táblaeszközön is kényelmesen lehet böngészni, a cikkekhez térképeket is beágyaznak, és az új ecolounge.hu sokkal inkább keresőbarát, mint a korábbi volt.

Az ecolounge-on a világ friss zöld hírei mellett olvasni lehet az egészséges életmóddal kapcsolatos, a technika és tudomány fejlődéséről szóló, zöld művészeti, divat és marketing híreket, információkat. Csupa olyan tartalmat, ami érdekes és a saját életünkben is hasznosítható lehet. Emellett válogatott fantasztikus képekben is gyönyörködhetünk.

Bár a munka közbeni szünetet és a nap végi pihenőidőt nem feltétlenül van lehetőségünk a természet lágy ölén, ragyogó napsütésben, madárcsicsergést hallgatva, egy csésze kávé mellett eltölteni, az ecolounge.hu gondoskodik róla, hogy hasonló kikapcsoló, feltöltő élményben lehessen részünk.

Győződj meg róla Te is! 🙂

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.