Novák: Önöknek belefér, hogy belefér?

Novák: Önöknek belefér, hogy belefér?

Novák Péter OHÜ Filmpályázat 2014Akár főnök, akár beosztott valaki, ugyanakkora a felelőssége környezetünk megóvásában, a hulladékok keletkezésének megelőzésében, a rendelkezésünkre álló erőforrások tudatos felhasználásában, és nem végleges kimerítésében… Erre világít rá Novák Péter az OHÜ Filmpályázatát népszerűsítő videójában.

A takarító, aki néhány percre beleéli magát a cégvezető szerepébe, pontosan tudja, hogy a vállalat mindennapjainak átgondolása „rendszerszintű változást hozhatna” a cég életében. Nemcsak környezettudatosabb működést és a munkahely mellett otthon is környezettudatosabban gondolkodó és élő munkatársakat, egyben a vállalat hírnevének, jó hírének erősítését eredményezné, hanem megtakarítást is hozhatna a társaság számára.

A videóban a főhős összefogásra buzdít, hiszen a változtatás „Egyedül nem megy!”, és a 24. órában vagyunk…

Csatlakozz Te is a cselekvők táborához!

Gondolkodj, tájékozódj és készíts egy rövidfilmet, amelyben rávilágítasz arra, hogy mindannyian szennyezzük és kizsákmányoljuk a bolygót, amelyen élünk, és csak mi magunk tudunk tenni ez ellen!

Forgathatsz bármilyen, a hulladékokhoz kapcsolódó témáról, felvillanthatsz egy-egy értéket, ami veszélybe kerül az ember jelenlegi életmódja miatt, és megmutathatod, Te magad hogyan teszel, tennél a körülötted keletkező hulladékok mennyiségének csökkentése, a keletkezésük megelőzése érdekében. Nevettess meg, vagy sokkolj, döbbents meg!

Filmedet két kategóriában (LOL – Sírva nevettess! és OMG – Ezdedurva!) várjuk a filmpalyazat@ohukft.hu címre december 1-ig.

A munkádat neves szakemberekből – Novák Péter, Vadon János, Pokorny Lia – álló zsűri értékeli majd, hulladékos szakmai szemmel pedig Dr. Wégner Krisztina, az OHÜ ügyvezetője nézi meg.

A pályázat végén a három legjobb alkotást díjazzuk majd mindkét kategóriában, és átadunk egy Különdíjat is, mindezt összesen majd 2 millió forint értékben.

Jelentkezz Te is a Filmpályázatunkra!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.