Mire nem jó a műanyag kanál?!

Mire nem jó a műanyag kanál?!

Beautiful-plastic-spoon-centerpiecePéldául asztaldísznek… Gondoltad volna? Egyszerű, olcsó, könnyen és gyorsan elkészíthető. Mindössze egy kis kreativitás, no meg minimális kézügyesség kell hozzá, és máris van egy egyedi, saját készítésű asztaldíszed…

Kedvet kaptál az alkotáshoz? Hajrá! Szükséged lesz hozzá egy befőttesüvegre, egy csomó műanyag kanálra, ragasztóra és ragasztópisztolyra. (Ez utóbbit akár el is hagyhatod, nem létszükséglet, csak egyszerűsíti a folyamatot.)

Hogyan tovább?

Beautiful-plastic-spoon-centerpiece-4Tördeld le a műanyagkanalak végét. Nem kell szépnek lennie, mert nem fog látszódni az eredmény. Egyenletesen ragaszd rá az első réteg kanalat az üveg tetejére, majd néhány centivel elcsúsztatva jöhet rá egy fél sorral lejjebb a második réteg, és így tovább, amíg teljesen “be nem takarod” az üveget.

Beautiful-plastic-spoon-centerpiece-5

Ügyelj oda az utolsó rétegre, a kanál nem lóghat túl az üvegen. Ha mégis úgy sikerült, a túlnyúló kanálrészeket egyszerűen vágd le ollóval.

Beautiful-plastic-spoon-centerpiece-3Szép munka. 🙂 Hagyhatod fehéren a kanalakat, de festékszóróval más színt is adhatsz nekik, ahogy a többi dekorációhoz illik. Végül önts bele vizet, és tegyél bele virágot, esetleg díszítsd egy színes szalaggal.

Végül pedig, legyél büszke magadra, mert ilyen asztaldísze biztosan nincs senki másnak… 😉Beautiful-plastic-spoon-centerpiece-2forrás: http://www.socreativethings.com/diy-beautiful-plastic-spoon-centerpiece/

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.