Milyen elektronikai hulladékkal nyerhetek autót?

Milyen elektronikai hulladékkal nyerhetek autót?

autót nyerhet a Belső értékek kampány nyereményjátékánLényegében minden olyan elektromos és elektronikai készülékkel, amelynek az alapvető alkatrészei megvannak, és nem tartalmaz más eredetű hulladékot, illetve az átvétele, gyűjtése, kezelése nem jelent súlyos veszélyt az emberi egészségre, a testi épségre és a környezetre.

Az, hogy a berendezés működik vagy sem, a „Belső értékek – A megkopott külső értékes belsőt takar” elektromos és elektronikai hulladék gyűjtőakcióban és nyereményjátékban nem számít.

Biztosan átveszik

elektromos és elektronikai készülékek Belső értékek kampányA gyűjtőakcióban és a nyereményjátékban többek között nagy háztartási gépekkel (pl. mosógép, hűtőgép, elektromos tűzhely, villanybojler, stb.) és kis háztartási gépekkel (pl. vasaló, hajszárító, konyhai robotgép, stb.) lehet részt venni.

Szintén le lehet adni számítástechnikai berendezéseket (pl. számítógép, telefon, mobiltelefon, stb.) és szórakoztató elektronikai berendezéseket (pl. televízió készülék, rádió, MP3- és MP4-lejátszó, stb.).

mit vihet vissza a Belső értékek kampány során

Emellett megszabadulhatunk a régi, már nem működő vagy megunt barkácsgépektől (pl. varrógép, elektromos fűnyíró, fúrógép, stb.), elektromos vagy elektronikus játékoktól és házi használatú orvosi eszközöktől (pl. vérnyomásmérő, stb.).

Ha a visszavitt készülékről valamely kisebb, nem a berendezés szerves részét képező alkatrész hiányzik (például vasaló kábel nélkül), azt még átveszik az egyes áruházakban.

Biztosan nem veszik át

Ha valamely jól látható, alapvető alkatrésze hiányzik a leadásra szánt készüléknek, akkor az akció keretében nem szabadulhatunk meg tőle.

Ilyen például a hűtőgép, ha nincs rajta ajtó, vagy kompresszor (hátul, alul található alkatrész), vagy hűtőrács (hátulján lévő rács). Ugyanebbe a kategóriába tartozik a televízió/monitor abban az esetben, ha csak maga a képcső, vagy a káva van meg és a mosógép ajtó vagy dob nélkül, valamint minden egyéb, más háztartási gép, ha hiányzik valamilyen jól látható alkatrésze, pl. ajtó, oldalfal, laptop képernyője.

Eleve nem vesz részt az akcióban

A kampány keretében nem veszik át az áruházak munkatársai az elemeket, akkumulátorokat, fényforrásokat (izzók, fénycsövek, kompakt fénycsövek, halogén és led-es „izzók”), valamint a különböző világítótesteket (lámpák, beleértve a zseblámpákat is).

Mikor, hová vigyem a „mit”?

A ”Belső értékek – A megkopott külső értékes belsőt takar” címet viselő akció a január 11. és február 9. közötti hétvégéken zajlik négy nagy hazai áruházlánc, a bauMax, a Media Markt, az INTERSPAR és Praktiker üzleteiben. (A Praktiker üzleteiben azonban nemcsak a hétvégéken, hanem négy teljes héten át, tehát munkanapokon is tart az akció).

1000ft kupon belső értékek

A résztvevők a leadott berendezésekért egy-egy 1000 forint értékű levásárolható kupont kapnak ajándékba. Minden egyes visszavitt készülék után jár egy-egy nyereményszelvény is. Az azon szereplő kód visszaküldésével (SMS-ben a +36 30 344 4689-es telefonszámra) lehet részt venni a nyereményjátékban. A fődíj egy Opel Astra!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.