Különdíj landolt a szelektalok.hu-n

Különdíj landolt a szelektalok.hu-n

Az Év Honlapja 2013 - KülöndíjMost fényezzük magunkat? Nem. Szimplán örülünk… A Greennovációs nagydíj és az Arany LolliPOP’13 után újra kaptunk egy díjat: Az Év Honlapja pályázaton, a Kormányzat kategóriában Különdíjat nyertünk. Azért ez nem egy kis dolog.

Ezt a megmérettetést 12. éve bonyolítja a Magyar Marketing Szövetség, amely a szakma innovatív műhelye. Idén 25 kategóriában hirdették meg a verseny, amelyre 333 weboldalt neveztek. A szelektalok.hu a kormányzati oldalak, kormányzati háttérintézmények oldalai között bizonyult az egyik legjobbnak.

A szakemberek azt mondják: „a honlapod a holnapod!”. Ezt mi – az esetünkben – egy kicsit átírnánk: „a honlapunk a holnapod!”. Azért, mert – mondjuk ki őszintén – a környezetvédelem – általánosságban – maximum uborkaszezonban téma a médiában.

Mi azon vagyunk, hogy népszerűsítsük a környezettudatos életmódot és a szelektív hulladékgyűjtést, ezért nagyon hasznos eszköz a számunkra a honlap, amellyel igyekszünk az emberek szemléletmódján változtatni és jó példát mutatni. Mi a honlapunkon nap mint nap olyan hasznos és érdekes tudnivalókat osztunk meg, amelyeket elsajátítva és alkalmazva a Te holnapod lesz élhetőbb!

Köszönjük az elismerést a szakmai zsűrinek, és köszönjük a munkát az OHÜ érintett munkatársainak, valamint a segítséget a Bell and Partners Kommunikációs Ügynökségnek!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.