Kiszomboron már biztosan lesz TeSzedd!

Kiszomboron már biztosan lesz TeSzedd!

Kiszombor térképÍgy döntött a Csongrád megyei település vezetése. A nagyközség képviselő-testülete február 24-i ülésén határozatba foglalta, hogy csatlakozni kíván az 5. TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióhoz 2015. május 15-17. között. Az erről szóló jegyzőkönyvi kivonatot meg is küldték nekünk. 🙂

Nem hezitáltak sokáig Kiszomboron; viszonylag gyorsan döntöttek a TeSzedd!-hez való csatlakozásról. Az országtisztító akció időpontjának bejelentése szavazás - részvétel TeSzedd!után 5 nappal már határoztak is a helyi képviselők a jelentkezésről.

Amellett, hogy a döntésnek általánosságban is örülünk, az eseményekre való gyors reagálást kifejezetten szerencsésnek tartjuk. Tavaly ugyanis volt olyan település hazánkban, ahol ilyen jellegű késlekedés miatt csúsztak le a Magyarország legnagyobb szemétgyűjtő akciójához való csatlakozásról.

Az olyan szervezeteknél, például települési és megyei önkormányzatok, amelyek képviselő-testületi vagy közgyűlési döntés alapján kívánnak csatlakozni a TeSzedd! akcióhoz, érdemes mielőbb megtenni a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy biztosan tudjanak csatlakozni az országos szemétgyűjtési akcióhoz!

Regisztrálni május 7-ig lehet a www.teszedd.hu oldalon!

Máig egyébként 145 találkozási pontot regisztráltak az 5. TeSzedd! akcióra az önkéntesek, akiknek száma mostanra elérte a 10 ezret.

Kép: http://maps.google.com

további cikkek

Zöld közösség, fenntartható jövő: Az Energiaügyi Minisztérium Hulladékcsökkentési Hete hírek
Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.