Ki lesz a félszázadik?

Ki lesz a félszázadik?

OMG! OHÜ FilmpályázatAz OHÜ nem vész el, csak átalakul, és a filmpályázat is marad. Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. (OHÜ) ugyan ettől az évtől új szervezeti formában működik Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság néven, változatlanul folytatja a munkáját. Így továbbra is várja a tavaly meghirdetett filmpályázatra az újabb jelentkezőket. A hulladékkal kapcsolatos téma kreatív filmes feldolgozására eddig négy tucatnyian jelentkeztek. Kérdés: ki lesz az ötvenedik?

Ha a környezetvédelem témakör érdekel és az alkotáshoz szükséges eszközök a rendelkezésedre állnak, akkor ne késlekedj: „ásd bele” magad a hulladékos világba, hiszen – Nézz körül! – a téma az utcán hever.

Február 1-ig még van időd átgondolni, hogyan lehet – filmes eszközökkel – újszerűen, lendületesen másokat is megbarátkoztatni a hulladékkal kapcsolatos témákkal. Ha kész az alkotásod, küldd el a pályázati címre a LOL – Sírva nevettess! vagy az OMG – Ezdedurva! kategóriában.

Legyél te a félszázadik vagy az azt meghaladó pályázó! Lehet, hogy a szakmai zsűri neked ítéli a legjobb alkotásért a dobogós díjak valamelyikét. 🙂

további cikkek

Nekünk pár másodperc, a környezetnek akár ezer év: Hogyan lesz a hulladékból szemét? hírek
Ismét indul a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció hírek
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2023: Itt vannak az eredmények! hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.