IKSZ videópályázat: Lapíts és Szakíts!

IKSZ videópályázat: Lapíts és Szakíts!

IKSZ videópályázat- Lapíts és Szakíts!_1Te hogyan taposol laposra egy tejes dobozt? Mutasd meg a világnak: vedd videóra, és küldd be az Italos Karton Egyesülés pályázatára! Ha ügyes vagy, együtt szerepelhetsz egy videoklipben Tóth Gabival, Nagy Feróval és a Belmondo együttessel, és értékes ajándékokkal is gazdagodhatsz.

Az Italos Karton Környezetvédelmi Szolgáltató Egyesülés iskolai oktatóprogramjához kapcsolódóan hirdette meg környezetvédelmi videópályázatát. A kampány elsődleges üzenete: az italos kartondobozok szelektíven gyűjthetők és újrahasznosíthatók.

IKSZ videópályázat- Lapíts és Szakíts!Mivel azonban kevesen tudják, hogy a dobozok szelektív gyűjtését meg kell, hogy előzze a dobozok laposra taposása, erre a momentumra fókuszál a kiírás.

A lényeg: vedd fel egy rövid videóra, hogyan taposol laposra tejes vagy gyümölcsleves dobozokat, és küldd be azt a szelektiven@premiercom.hu email címre 2015. április 12-ig. Legyél vicces, extrém vagy éppen művészi, de arra figyelj, hogy maximum 15 másodperces legyen a videód.

IKSZ: „We will rock you”

Az IKSZ kezdeményezéséhez hírességek is csatlakoztak: lapít italos kartont D. Tóth András, az RTL Klub híradósa, Nagy Feró és a Beatrice, Tóth Gabi, valamint a Music Fashion művészei, köztük a Ladánybene27, a B the First, a Garami Funky Staff, a Belmondo, az Unokáink is Főzni Fogják együttes.

A beérkező videókból “újravágják” a Queen „We will rock you” c. számát, pontosabban annak ritmusára állítanak össze egy rendkívül izgalmas klipet.

Légy kreatív, lapíts, videózz, nyerj, és szerepelj a sztárokkal közös videóban! 🙂

Képek: kuster-recycling.ch; mediaforum.ch

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.