Gyere velünk a Szelektálok.hu FB oldalára!

Gyere velünk a Szelektálok.hu FB oldalára!

kezekHa egy ajtó bezárul, kinyílik helyette egy másik… 🙂 Mindannyiunk életében eljön időről időre az a nap, amikor be kell csuknunk egy ajtót, de ezzel a lendülettel – bár ezt van, amikor csak később érzékeljük – természetesen ki is nyitunk egy másikat.

A mi életünkben is eljött most egy ilyen pillanat… Némileg átalakult a szervezetünk: megváltozott a nevünk, ám a feladatunk ugyanaz maradt, mint korábban volt, így a mai napon bezárjuk az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) Facebook oldalát, és megnyitjuk a Szelektálok.hu Facebook oldalt.

Tehát, továbbra is azon dolgozunk, hogy minél több embert „fertőzzön meg” 🙂 a környezettudatos gondolkodásmód és világlátás, minél többen figyeljünk oda minél jobban a környezetünkre és arra, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk magunk körül. Természetesen továbbra is a fenntartható hulladékgazdálkodás és a szelektív hulladékgyűjtés áll majd a témáink középpontjában.

Ezért arra buzdítunk, gyere velünk, és kövesd a Szelektálok.hu Facebook oldalát!

Számítunk Rád! 🙂

Ééés újra itt vagyunk… Köszöntünk a Szelektálok.hu Facebook oldalán! Akkor is, ha a korábbi oldalunk rajongója voltál, …

Posted by Szelektálok.hu on 2015. június 9.

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.