Filmpályázat: Trash Rider az illegális szemétlerakók ellen

Filmpályázat: Trash Rider az illegális szemétlerakók ellen

trash_rider_2 - OHÜ filmpályázatA Trash Rider amatőr filmesek munkája, akik szerény felszereléssel, ugyanakkor nagy ambíciókkal felvértezve foglalkoznak filmezéssel jó ideje. Ötletelj, alkoss, és jelentkezz Te is az OHÜ Filmpályázatára december 1-ig!

Az akár akciófilmhez is hasonlítható pályamű története egyszerű és könnyen érthető, abban a Trash Rider illegális szemétlerakókat ér tetten, és nem riad vissza a durvább megleckéztetésektől sem célja elérése érdekében…

Filmjüket az alkotók az OMG – Ezdedurva! kategóriába nevezték. Nézd meg Te is!

Várjuk a jelentkezéseket a határon innen és túlról is!

Az alkotások bármilyen hulladékkal kapcsolatos témát feldolgozhatnak, az illegális lerakástól kezdve a szemetelésen át a hulladék megelőzéséig, újrafelhasználásáig. A műanyag palackok - filmpályázatlegfontosabb cél, hogy minél több embert döbbentsenek rá arra, hogy igenis van szerepük környezetünk szennyezésében, ezzel párhuzamosan a megóvásában, és, hogy minél többen tegyenek is utóbbi érdekében.

Az eredeti, kreatív alkotásokat két kategóriában várjuk. A LOL – Sírva nevettess! kategóriában vicces, „rekeszizomrángást” előidéző, az OMG – Ezdedurva! kategóriában pedig megdöbbentő, „szemelkerekedést” okozó filmekkel jelentkezhet bárki, aki fiatalnak érzi magát.

A pályamunkákat neves szakemberekből – mint Pokorny Lia, Vadon János és Novák Péter – álló zsűri értékeli majd. A legfeljebb 2 perc hosszúságú filmeket 2014. december 1-ig lehet beküldeni a filmpalyazat@ohukft.hu e-mail címre. Ne habozz, forgass! 🙂

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.