Filmpályázat: THE END

Filmpályázat: THE END

filmpályázatA magyar egy rettentően kreatív nemzet – ezt támasztja alá az a rengeteg alkotás is, ami az OHÜ filmpályázatára érkezett be. A jelentkezési határidő lejárt, a munkákat hálásan köszönjük! Azok mindegyikén látszik, mennyit dolgoztak vele a készítői!

Nem lesz egyszerű dolga a zsűrinek az OHÜ filmpályázatára beérkezett alkotások értékelésekor. Hogy könnyítsünk a feladatukon, az OHÜ-ben megkezdtük a munkák előzsűrizését.

A pályamunkákat, amelyek a legkülönfélébb módon közelítik meg a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasználat, az anyagában hasznosítás és egyáltalán a környezettudatos gondolkodásmód témakörét, két körben előzsűrizzük. A zsűri elé már csak a legjobb 8-10 alkotás kerül majd.

Az általában 2-8 perces, rendkívül kreatív, sokszor kifejezetten extrém megközelítést bemutató, látványos, informatív filmek az első előzsűrizésen hatalmas sikert arattak… Hasonló hatásra számítunk a második körben is. 🙂

A végleges döntést a legjobb munkákról a zsűri február végén, március elején hozza meg. Akkorra várható az eredményhirdetés is! Addig már csak izgulni kell egy kicsit…

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.