Filmpályázat: THE END

Filmpályázat: THE END

filmpályázatA magyar egy rettentően kreatív nemzet – ezt támasztja alá az a rengeteg alkotás is, ami az OHÜ filmpályázatára érkezett be. A jelentkezési határidő lejárt, a munkákat hálásan köszönjük! Azok mindegyikén látszik, mennyit dolgoztak vele a készítői!

Nem lesz egyszerű dolga a zsűrinek az OHÜ filmpályázatára beérkezett alkotások értékelésekor. Hogy könnyítsünk a feladatukon, az OHÜ-ben megkezdtük a munkák előzsűrizését.

A pályamunkákat, amelyek a legkülönfélébb módon közelítik meg a szelektív hulladékgyűjtés, az újrahasználat, az anyagában hasznosítás és egyáltalán a környezettudatos gondolkodásmód témakörét, két körben előzsűrizzük. A zsűri elé már csak a legjobb 8-10 alkotás kerül majd.

Az általában 2-8 perces, rendkívül kreatív, sokszor kifejezetten extrém megközelítést bemutató, látványos, informatív filmek az első előzsűrizésen hatalmas sikert arattak… Hasonló hatásra számítunk a második körben is. 🙂

A végleges döntést a legjobb munkákról a zsűri február végén, március elején hozza meg. Akkorra várható az eredményhirdetés is! Addig már csak izgulni kell egy kicsit…

további cikkek

Magyar díjazottak az EWWR nemzetközi versenyén Kreatív hulladékkezelés
2023. ÉVI KÁRPÁT-MEDENCEI FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT Egyéb
Túrázz és segíts! Itt a Tavaszi Nagytakarítás Egyéb
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.