Filmpályázat: napindítás Pokorny Liával

Filmpályázat: napindítás Pokorny Liával

Filmpályázat_Pokorny_LiaEdd meg a reggelid, és ne játssz az étellel! Jaj, kifogyott a tej… Induljunk, mert elkésünk! Ki kellene takarítani már ezt a kocsit… Tedd a zsákba a műanyag palackokat, mert nem férek tőlük! Ismerős a reggeli őrület? Te is elveszel a káoszban, hacsak valaki nem segít?

Ismerd el: „Egyedül nem megy!” Mi megtettük. Ezért is hívtuk segítségül a népszerű színésznőt, Pokorny Liát a Filmpályázatunk népszerűsítéséhez. A bő másfél perces videó egy fiatal anyuka és a kisfia reggeli indulását villantja fel, a helyzet biztosan ismerős Neked is valahonnan… 🙂

A tanulság pedig: a gyerekek, fiatalok segítségére is szükség van a “rendrakáshoz”, ahhoz, hogy a környezettudatos élet- és gondolkodásmód természetessé váljon.

Segíts Te is rávilágítani!

Keress egy hulladékkal kapcsolatos problémát a környezetedben, vagy találd is ki rá a megoldást – ezen keresztül segíts nekünk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy „Egyedül nem megy!”, közösen kell tennünk környezetünk védelméért, a felesleges fogyasztás és hulladékképződés megelőzéséért, a bolygónk erőforrásainak okos felhasználásáért.

Készíts egy maximum két perces videót bármilyen hulladékos témában, és nevezd a LOL – Sírva nevettess!, vagy az OMG – Ezdedurva! kategóriába. Előbbibe rekeszizomrángást előidéző, utóbbiba szemelkerekedést okozó munkákat várunk.

A beérkező pályamunkákat neves szakemberekből – Pokorny Lia, Novák Péter és Vadon János – álló zsűri értékeli. Az általuk legjobbnak tartott munkákat mindkét kategóriában díjazzuk, összesen majd 2 millió forint értékben.

Jelentkezz Te is! 🙂

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.