Filmpályázat: Londonból „Ennyire egyszerű”

Filmpályázat: Londonból „Ennyire egyszerű”

ennyire egyszerű_filmpályázat2014_2Londonból is érkezett nevezés az OHÜ Filmpályázatára. Egy ott élő fiatal magyar pár készítette az Ennyire egyszerű című egypercest, amelyet az OMG – Ezdedurva! kategóriában indítottak a megmérettetésen.

A filmmel az alkotók arra igyekeznek felhívni a figyelmet, mennyire egyszerűen, „milyen kevéssel is hozzá lehet járulni egy tisztább környezet megteremtéséhez”. A film és a zene mind saját alkotás.

Kedvet kaptál?

Alkoss Te is!

Várjuk a Te filmed is december 1-ig a filmpalyazat@ohukft.hu címre!

Forgathatsz bármilyen hulladékkal kapcsolatos témáról: illegális lerakókról, jó-rossz emberi szokásokról és viselkedésmintákról, a különböző típusú hulladékok helyes szelektív gyűjtéséről, arról, hogyan lehet otthon újra felhasználni már kidobásra ítélt dolgokat, vagy arról, hogyan kell komposztálni, illetve úgy főzni, hogy ne keletkezzen hulladék a konyhában.

Készíthetsz filmet bármiről, ami érdekel, foglalkoztat és kapcsolódik a hulladékos témához. A lényeg, hogy azokat, akik megnézik, elgondolkodtasd. A cél, hogy rávilágíts arra, mindannyiunknak van szerepe környezetünk szennyezésében, és csak mi tehetünk ennek visszafogása, és a bolygónk erőforrásainak tudatos felhasználása érdekében.

Nevezni két kategóriában tudsz, a részletekről itt olvashatsz. Mindkét kategóriában díjazzuk az első három helyezettet, illetve a zsűri különdíjat is odaítél.

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.