Filmpályázat: lejárt a jelentkezési határidő

Filmpályázat: lejárt a jelentkezési határidő

OHÜ Filmpályázat 2014 végeTöbb mint 80 alkotás érkezett be a Filmpályázatunkra, amelynek jelentkezési határideje február 1-jén éjfélkor lejárt. Hálásan köszönjük az aktivitást, a várakozásainkat messze túlszárnyalták a jelentkezők számban és minőségben egyaránt: az első filmpályázatunkra 18 pályaművet küldtek be a készítők.

A jelenlegi, immár második kiírásunkra beküldött alkotások a következő hetekben előzsűrizésen vesznek részt, majd kategóriánként (LOL – Sírva határidő - OHÜ Filmpályázat 2014nevettess! és OMG – Ezdedurva!) a legjobb 8 alkotás jut be a döntőbe. Biztosan ott lesz a végső mustrán az a kisfilm, amely a YouTube csatornánkon a legtöbb megtekintést érte el a jelentkezési határidő végéig. Hogy melyik ez a pályamű, hamarosan kiderül.

Végül kategóriánként az első három helyezettről, valamint a különdíjasról neves szakemberekből álló zsűri dönt majd egy nyilvános vetítés keretében. A zsűriben Novák Péter, Vadon János és Pokorny Lia mellett hulladékgazdálkodási szakmai szemmel dr. Wégner Krisztina, az OKTF NHI (korábbi nevén OHÜ) vezetője nézi majd végig a filmeket.

Az előzsűrizés eredményéről és a végső eredményhirdetésről a későbbiekben minden pályázót tájékoztatunk.

STAY TUNED! 🙂

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.