Filmpályázat: hosszabbítottunk!

Filmpályázat: hosszabbítottunk!

Filmpályázat 2014

Kitoltuk a Filmpályázatunk jelentkezési határidejét: 2015. február 1-ig várjuk a kétperces alkotásokat. Azért döntöttünk így, hogy még több színes alkotás szállhasson versenybe az összesen majd 2 millió forint értékű díjakért. Mostanáig egyébként majd kétszer annyi pályamunka érkezett be, mint az első Filmpályázatunkra összesen.

Ma megkaptuk a 34. kisfilmet is. Tavaly, az első megmérettetésre összesen 18 pályaművet küldtek be az alkotóik. A paletta ebben az évben is nagyon színes, mindegyik film más szempontból közelít a témához: a környezettudatossághoz, környezetünk védelméhez és a hulladékok keletkezéséhez, illetve annak megelőzéséhez.

„Egyedül nem megy!”

A Filmpályázatunkra továbbra is két kategóriában várjuk a legfeljebb kétperces kisfilmeket. A LOL – Sírva nevettess! kategóriában humoros, vicces, az OMG – Ezdedurva! kategóriában megdöbbentő, esetleg sokkoló hatású kisfilmekkel lehet jelentkezni.

filmpályázat 2014

A filmek közül a legjobbakat a kiváló szakemberekből álló zsűri választja majd ki: filmes, alkotói szemmel Pokorny Lia, Vadon János és Novák Péter, hulladékgazdálkodási szakmai szemmel pedig dr. Wégner Krisztina, az OHÜ ügyvezetője nézi majd végig a filmeket.

Végül az első három helyezettet díjazzák, díjazzuk mindkét kategóriában. Az első 500 ezer, a második 250 ezer, a harmadik helyezett pedig 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt kap. A zsűri 50 ezer forint értékű különdíjat is odaítél.

Az új határidő tehát 2015. február 1., alkotásra fel!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.