Filmpályázat – Figyelem! Határidő hosszabbítás!

Filmpályázat – Figyelem! Határidő hosszabbítás!

 

Facebook_UjHatarido

Egy héttel meghosszabbítottuk a filmpályázatunk beküldési határidejét, így Pokorny Liával, Vadon Janival és Novák Péterrel május 8-ig várjuk a kisfilmjeiteket!

A pályázat mottója: „Hozz ki többet kevesebből!”, ennek kapcsán arra kérjük a vállalkozó kedvű jelentkezőket, hogy mutassák meg egy kisfilmben, mit jelent számukra a gyakorlatban a környezetünkre való tudatos odafigyelés és a hulladékokkal való felelős bánásmód.

Milyen kisfilmeket várnak zsűritagjaink?

Pokorny Lia számára az eredetiség és a kreatív gondolat a legfontosabb: „Az elmúlt években is rengeteg egyedi és kreatív alkotás született. Fontos az, hogy nagyon sok gondolat van abban a pár másodpercben, minél egyedibb, minél kreatívabb, annál jobb. Lehet, hogy olyat mutat nekünk, amit még nem vettünk észre, mert nem nyitottuk ki a szemünket.”

„Fontos, hogy a környezetvédelem jelentőségét hangsúlyozó információkat úgy adják át az alkotók, hogy azok ne legyenek unalmasak, szájbarágósak, és ha lehet, ne azokat az eszközöket használják, amik már évek-évtizedek óta jelen vannak a médiában. A mai világ annyira színes, annyira tele van impulzusokkal, hogy egyre nehezebb elérni az emberek ingerküszöbét, ezért vagy nagyon frappánsnak vagy nagyon látványosnak kell lennie egy alkotásnak ahhoz, hogy működjön.” – mondja Vadon Jani.

A színész, rendező Novák Péter pedig igazán az érzelmekre ható kisfilmeket szeretne látni. A legfontosabb értékelési szempont: „A hatásfok, azaz a kiváltott érzelmi, tudati impressziók. Nota bene minden önkifejezésnek ez volna a tétje… Hát még ilyen témában! Szóval maradok a jól bevált katarzis élménynél, mint egyetlen innovatív reakciónknál a változás reményében. A többi úgyis közhely és statisztika.”

Forgass, pályázz és nyerj!

 Te is környezettudatosan élsz, vásárolsz, töltöd a mindennapjaidat? Vagy éppen szereted az újrahasznosított anyagokból készült tárgyakat? Mutasd meg nekünk! Alkotásoddal nem csupán ötleteket adhatsz másoknak, hanem akár az 500.000 forint értékű vásárlási utalvány is a Tiéd lehet.

Bővebb információkért és a nevezés feltételeiért kattints: http://szelektalok.hu/filmpalyazat2016/

 

plakát

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.