Filmpályázat: „Együtt könnyebb” Szilágy megyében is

Filmpályázat: „Együtt könnyebb” Szilágy megyében is

együtt könnyebb_filmpályázat_1Rendezett, tiszta utca Szilágycseh faluban, elhagyott hulladékkupac, és lelkes fiatalok, akik segítenek “visszatérni az anyatermészethez”… Megérkezett az első pályamunka a határon túlról. Nézd meg Te is!

Az alkotó Romániából, Szilágy megyéből küldte el Együtt könnyebb című munkáját, amelyet az OMG – Ezdedurva! kategóriában nevezett az OHÜ Filmpályázatára.

Munkájával a természetben, természetes, tiszta környezetben előforduló illegális szemétlerakókra igyekszik felhívni a figyelmet.

Jelentkezz Te is!

Zavarnak az elhagyott hulladék- és szemétkupacok, amelyek elcsúfítják a természet szépségét? Nem nézed jó szemmel, hogy mások egyáltalán nem figyelnek oda környezetünk védelmére?

Segíts nekünk meggyőzni őket, hiszen „Egyedül nem megy!” – nekünk sem.

Vedd filmre a saját ötleted, és küldd el nekünk a LOL – Sírva nevettess! vagy az OMG – Ezdedurva! kategóriában 2014. december 1-ig. A legjobb alkotások készítőit összesen 2 millió forint értékben jutalmazzuk. A részletekről tájékozódj itt!

további cikkek

Zöld közösség, fenntartható jövő: Az Energiaügyi Minisztérium Hulladékcsökkentési Hete hírek
Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.