Fenntarthatósági díjjal jutalmazták a soproni közszolgáltatót

Fenntarthatósági díjjal jutalmazták a soproni közszolgáltatót

telekom delfin díj átadóAz STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (STKH) Delfin Díjat kapott, amit a Magyar Telekom ad olyan vállalkozásoknak, amelyek kimagaslóan elkötelezettnek bizonyultak a fenntartható fejlődés iránt és a tevékenységükhöz viszonyítva példamutatóan teljesítettek ezen a területen.

A Delfin Díj – azaz Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért – „Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás” kategóriájában pályázott a soproni közszolgáltató. A megmérettetésre az immár hetedik éve megrendezett Új Utca Kukafesztivál rendezvénnyel jelentkeztek.

uj_utca_stkh_sopron_zold_allomas__2_

Az évente megtartott háromnapos esemény keretében változatos bemutatókat tartottak, tablókat állítottak ki, ezekkel együtt arra koncentráltak, hogy minél jobban bevonják a programokba a célcsoportjukat, minél inkább számukra barátságos helyzeteket teremtsenek, olyan helyzeteket, amelyek kialakításában maguk is tevékenyen részt vállalhatnak.

A céljuk az volt, hogy bemutassák, mennyire összetett, szervezett feladatot végeznek, az mekkora figyelmet, elkötelezettséget és nem utolsó sorban erőfeszítést igényel, miközben modern technikát és technológiát alkalmaznak azért, hogy a rend és a tisztaság minél több ember számára az élet természetes velejárója legyen.

Az STKH a rendezvénytől függetlenül is egy egyedülálló kommunikációs rendszert alakított ki, amelyben a lakossággal folytatott párbeszéd, a gyakori személyes kapcsolat és a humor a meghatározó. Ennek mentén fűzték föl az Új Utca programsorát is.

telekom delfin díj stkh

A díjjal együtt az STKH lehetőséget kapott arra, hogy részt vegyen a Fenntarthatósági Napon szeptember utolsó szombatján, Budapesten, a Millenáris Parkban.

Képek: diak.hulladekboltermek.hu; Magyar Telekom Nyrt.

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.