Európai kérdőív: számít a véleményed!

Európai kérdőív: számít a véleményed!

európai Hulladékos KérdőívOszd meg velünk, Te hogyan látod a környezettudatosság és a hulladékcsökkentés kérdéseit saját környezetedben és általánosságban, az országban. Kíváncsiak vagyunk az őszinte véleményedre. A kérdőív kitöltése mindössze néhány percbe telik, ám nagy segítséget nyújt a hazai helyzet feltérképezéséhez…

Föld védelme - innovatív megoldásokAz Európai Unió illetékesei évről évre felmérik és megvizsgálják, hogyan közelítenek a hulladék keletkezésének megelőzésével, a keletkezett mennyiség csökkentésével, az újrahasznosítással és újrahasználattal kapcsolatos kérdésekhez a közösség területén élő állampolgárok. Arra kíváncsiak, hogyan látjuk magunkat és a környezetünket ezen a szűrőn keresztül.

Ahhoz, hogy Magyarországról is értékelhető eredményt tudjunk felmutatni és hogy az európai uniós szakemberek hiteles képet kapjanak országunkról e tekintetben, minél többen el kell mondjuk, hogyan látjuk a kapcsolódó problémákat és azok esetleges megoldásait.

A magyar nyelvű kérdőív kitöltése mindössze 5-10 percbe telik, és anonim módon történik, a válaszadáshoz semmilyen személyes adat megadása nem szükséges.

Járulj hozzá Te is a hazánkat jellemző kép kialakításához!

további cikkek

Zöld közösség, fenntartható jövő: Az Energiaügyi Minisztérium Hulladékcsökkentési Hete hírek
Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.