Elektronikai hulladékért Opel Astrát? Igen!

Elektronikai hulladékért Opel Astrát? Igen!

Elektromos és elektronikai hulladékgyűjtés Belső értékekLecserélnéd a régi tévéd, mert kaptál újat karácsonyra? Halomban állnak otthon a régi mobiljaid? Nincs hely az új fúrógépnek a szerszámos szekrényben? Régen elromlott és nem érdemes javítani? Itt a kiváló alkalom arra, hogy megválj a felesleges elektromos berendezéseidtől, ráadásul kapj értük azonnali ajándékot, sőt akár nyerj egy Opel Astrát!

Hogyan?

A www.szelektalok.hu/e-hulladek oldalon megtudhatod!

belso-ertekekAz Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség a Belső értékek – A megkopott külső értékes belsőt takar elektromos és elektronikai hulladékgyűjtő akcióval, és a hozzá kapcsolódó nyereményjátékkal indítja a 2014-es évet. Január 11-től 5 hétvégén át 4 különböző áruházlánc 88 üzletében lehet leadni a különböző, árammal működő háztartási készülékeket és barkácsgépeket.

A kampánnyal az összefogás fontosságának hangsúlyozása mellett az információátadást szeretnénk erősíteni annak érdekében, hogy minél több emberhez jusson el az üzenet: A megunt vagy működésképtelenné vált berendezések hasznosíthatók és leadhatók a vásárlás helyszínén!

Hazánkban most először indult ilyen méretű kampány az e-hulladékok gyűjtése és újrahasznosítása érdekében! Négy nagy áruházlánc (bauMax, Praktiker, Media Markt, INTERSPAR) és két hulladékkezelő vállalkozás (FE-GROUP INVEST Zrt. és az Inter-Metal Recycling Kft.) fogott össze az OHÜ-vel egy közös célért, környezetünk védelméért!

A gyűjtőakció és a nyereményjáték menete

A feleslegessé vált elektromos és elektronikai eszközöket be kell vinni a partner áruházláncok bármelyik üzletébe, ahol minden egyes termék után adnak egy 1000 forintos levásárolható kupont. Az akár ott helyben, de később is beváltható (a pontos feltételeket ld. a www.szelektalok.hu/e-hulladek oldalon).

Belső értékek kampány elektromos hulladékMinden leadott kis és nagy háztartási gép, szórakoztató elektronikai és számítástechnikai berendezés, barkácsgép stb. után jár egy nyereményszelvény is. Az azon található kódot SMS-ben lehet elküldeni a megadott telefonszámra (+36 30 344 4689). A fődíj egy Opel Astra, amely a beküldött kódok alapján sorsolás útján talál gazdára!

A Belső értékek – e-hulladékgyűjtő akció és nyereményjáték a január 11. és február 9. közötti hétvégéken zajlik. A kampányról, a részvételi feltételekről, az átvételi pontokról és a kuponok beváltásáról részletes információ a www.szelektalok.hu/e-hulladek oldalon olvasható!

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.