Egy kólás palack két élete

Egy kólás palack két élete

Egy kólás palack két élete Ceruzahelyező, folyékony szappan tartó, ecset, lámpa, buborékfújó játék – gondoltad volna, hogy akár ekként is használhatnád a palackot, amiből már kiittad a kólát? Nem szokványos, kifejezetten mókás, és még a környezeted is óvod vele, hiszen nem a kukába dobod, hanem újrahasználod.

Erre építi aktuális, a marketing szakma által az eddigi egyik legjobbnak ítélt kampányát az egyik nagy üdítőital gyártó. A palackokra olyan speciális kupakokat „találtak ki”, amelyek egy teljesen új, a szokványostól merőben eltérő funkciót adnak a kiürült üdítős palackoknak. Az összesen 16 különböző, újrahasználatot lehetővé tevő PET-tetőből 40 ezer darabot osztanak szét Vietnámban, majd a kampányt egész Ázsiára ki akarják terjeszteni.

Egy kólás palack két élete A kampányuk fő célja: örömteli pillanatokat csempészni a vásárlóik életébe. A kreatív szakemberek az ötleteikkel ugyanakkor a fogyasztóik agytekervényeit is megmozgatják.

Nézd meg az alábbi képeket és gondold át, hogyan tudod még használni, a hivatalos elnevezéssel élve újrahasználni az otthonodban keletkező akármilyen hulladékokat!

Mi egy másfél literes ásványvizes palackot már ki is neveztünk virágöntöző „kannának” az irodában… 🙂

20140703_110854

Fényképek és videó: boredpanda.com

további cikkek

Magyar díjazottak az EWWR nemzetközi versenyén Kreatív hulladékkezelés
2023. ÉVI KÁRPÁT-MEDENCEI FENNTARTHATÓSÁGI TÉMAHÉT Egyéb
Túrázz és segíts! Itt a Tavaszi Nagytakarítás Egyéb
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.