EFFIE: döntőben a TeSzedd!

TeSzedd - EffieAz már biztos, hogy bekerült a legjobbak közé a TeSzedd! kampányunk mindkét nevezett kategóriában, csak még azt nem tudjuk, díjat is nyerünk-e vele… 🙂 A kommunikációs ipar egyik legrangosabb versenye, az EFFIE díjátadó gálája november 7-én lesz, addig izgulj velünk!

Az idei, immár 13. hazai megmérettetésre rekordszámú pályamű érkezett: összesen majd 150 pályamunkát kellett értékelnie és rangsorolnia a különböző kategóriákban a közel 100 tagú zsűrinek, amelyet ebben az évben is a kommunikációs iparág jeles képviselői alkotnak.

Mi, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség két kategóriában neveztük a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz kapcsolódó kampányukat, az egyik a Társadalmi célú kommunikáció kategória, egyéb, a másik a Hosszú távú hatékonyság kategória.

Nézd meg, mivel is álltunk a rajthoz!

Egy hatalmas “IGEN” a szakmától

Az EFFIE díj a marketing és kommunikációs szakma világszerte egyik legkiemelkedőbb elismerése, amit 47 éve alapítottak az Egyesült Államokban.

A New York-i Amerikai Marketing Szövetség a díjjal olyan reklámkampányokat kívánt elismerni, amelyek az adott piaci környezetben ténylegesen beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.

Az EFFIE a megalapítása óta világszerte a hatékony reklámozás szinonimájává vált, a versenyt már több mint 40 országban megrendezik évről évre.

Most először mi is neveztünk, és már nagyon várjuk, hogy kiderüljön, mekkora „IGEN”-t mond a szakma a TeSzedd! kampányunkra…  🙂

további cikkek

Nekünk pár másodperc, a környezetnek akár ezer év: Hogyan lesz a hulladékból szemét? hírek
Ismét indul a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció hírek
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2023: Itt vannak az eredmények! hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.