Ecolounge VIP hírlevél: szelektálnak helyetted

Ecolounge VIP hírlevél: szelektálnak helyetted

Go Green - figyelmeztető tábla szelektálásAnnyi inger ér nap mint nap, hogy lassan automatikusan “átlépsz” talán fontos dolgokon? Érdekel a környezetvédelem, környezettudatosság, fenntarthatóság témaköre, de nincs időd minden cikket végigolvasni? Az Ecolounge.hu ökoportálon segítenek jól informált maradni.

Iratkozz fel VIP hírlevelükre 2015. január 31-ig, és értesülj minden nap a szerkesztőségük által legfontosabbnak, legérdekesebbnek tartott környezetvédelemmel, környezettudatossággal és fenntarthatósággal kapcsolatos hírről.

OHÜ nyeremények - Ecolounge VIP hírlevél játékAz már csak hab a tortán, hogy nyerhetsz is a feliratkozással. A játékhoz mi többek között vízzel működő számológépet, uzsonnás dobozt, kulacsot, CD tokot, pólót, hűtőmágnest és jegyzettömböt ajánlottunk fel.

Február 6-án kisorsolják még a WWF Magyarország, a MagNet Magyar közösségi bank, az Akadémiai Kiadó, a Magyar Passzívház Szövetség, az Ökopack Nonprofit Kft. és a Bringóhintó ajándékait is.

A nyereményjáték részleteiről itt olvashatsz bővebben.

további cikkek

Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Az INNOMATIK Megoldástechnika Kft. folyamatosan elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és olyan kreatív megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a környezeti terhelést. Most bemutatjuk, hogyan hozza létre a cég a mindennapi működésében az innovációt és a környezettudatosságot. hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.