Ecolounge nyereményjáték január 31-ig

Ecolounge nyereményjáték január 31-ig

Ecolounge háttérVIP hírlevelet indított az Ecolounge.hu, öko-hírportál, amely a feliratkozóknak naponta küld egy rövid tájékoztatást a szerkesztőség által legfontosabbnak ítélt aznapi hírről, cikkről. A VIP hírlevélre 2015. január 31-ig feliratkozók nyereményjátékban vesznek részt.

ecolounge nyereményjátékA játékhoz az OHÜ vízzel működő számológépet, uzsonnás dobozt, kulacsot, CD tokot, pólót, hűtőmágnest és jegyzettömböt ajánlott fel. Azon kívül kisorsolják még a WWF Magyarország, a MagNet Magyar közösségi bank, az Akadémiai Kiadó, a Magyar Passzívház Szövetség és az Ökopack Nonprofit Kft. ajándékait is. A nyereményeket 2015. február 6-án sorsolják ki. A részvételi OHÜ nyeremények - Ecolounge VIP hírlevél játékfeltételekről itt található bővebb információ.

Az Ecolounge a hazai médiapiac egyik meghatározó zöldtartalom szolgáltatója. Fiatalos, igényes külső, felhasználóbarát kezelhetőség jellemzi, kényelmesen böngészhető mobil- és táblagépen is.

Az Ecolounge úgy szórakoztat, hogy közben értéket közvetít és informál a világ „zöld” történéseiről, ezzel párhuzamosan igyekszik erősíteni a felelős, környezettudatos gondolkodást.

Képek: ecolounge.hu

további cikkek

Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Az INNOMATIK Megoldástechnika Kft. folyamatosan elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és olyan kreatív megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a környezeti terhelést. Most bemutatjuk, hogyan hozza létre a cég a mindennapi működésében az innovációt és a környezettudatosságot. hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.