Brazovits Lajos vitte haza az iPhone 4S készüléket

Brazovits Lajos vitte haza az iPhone 4S készüléket

Brazovits Lajos vitte haza az iPhone 4S készüléket A Budakeszin lakó fiatalember és felesége különösen odaügyel a környezettudatosságra. Szelektíven gyűjtik a hulladékot, és komposztálnak, annak ellenére, hogy nem magánházban, hanem lakásban élnek. A családjukból négyen is feliratkoztak a hírlevelünkre, de végül Lajos volt a szerencsés, akinek Török Szabolcs, az OHÜ szóvivője adta át a nyereményt.

2009-ben dolgoztam néhány hónapot Finnországban, ahol kifejezetten nagy „divat” volt már akkor is a szelektív gyűjtés. Ugyanezt láttam később Svédországban is – árulta el a „Jó az öreg a háznál!” játékunk nyertese. Brazovits Lajos onnan „hozta” magával a környezettudatos szemléletet.

Feleségével otthon külön gyűjtik a műanyag palackokat és a papír hulladékot, illetve komposztálnak is, annak ellenére, hogy nem családi házban, hanem lakásban laknak.

Azt mondja, 2007-ben költöztek be az otthonukba, és minden elektromos és elektronikai készülékből a leginkább energiatakarékos (A, A+) változatot választották. Úgy tervezi, hogy a jövőben az égőket is a legjobb megoldásra, LED-esre cserélik.

Mint kiderült, a telefont végül felesége használja majd, szerencséjükhöz ezúton is gratulálunk! 🙂

további cikkek

Nekünk pár másodperc, a környezetnek akár ezer év: Hogyan lesz a hulladékból szemét? hírek
Ismét indul a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akció hírek
Európai Hulladékcsökkentési Hét 2023: Itt vannak az eredmények! hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.