Brazovits Lajos vitte haza az iPhone 4S készüléket

Brazovits Lajos vitte haza az iPhone 4S készüléket

Brazovits Lajos vitte haza az iPhone 4S készüléket A Budakeszin lakó fiatalember és felesége különösen odaügyel a környezettudatosságra. Szelektíven gyűjtik a hulladékot, és komposztálnak, annak ellenére, hogy nem magánházban, hanem lakásban élnek. A családjukból négyen is feliratkoztak a hírlevelünkre, de végül Lajos volt a szerencsés, akinek Török Szabolcs, az OHÜ szóvivője adta át a nyereményt.

2009-ben dolgoztam néhány hónapot Finnországban, ahol kifejezetten nagy „divat” volt már akkor is a szelektív gyűjtés. Ugyanezt láttam később Svédországban is – árulta el a „Jó az öreg a háznál!” játékunk nyertese. Brazovits Lajos onnan „hozta” magával a környezettudatos szemléletet.

Feleségével otthon külön gyűjtik a műanyag palackokat és a papír hulladékot, illetve komposztálnak is, annak ellenére, hogy nem családi házban, hanem lakásban laknak.

Azt mondja, 2007-ben költöztek be az otthonukba, és minden elektromos és elektronikai készülékből a leginkább energiatakarékos (A, A+) változatot választották. Úgy tervezi, hogy a jövőben az égőket is a legjobb megoldásra, LED-esre cserélik.

Mint kiderült, a telefont végül felesége használja majd, szerencséjükhöz ezúton is gratulálunk! 🙂

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.