Bevállalod?

vallalom-szelektalok_hu_vallalomNovember 19. és 27. között az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretén belül megmutathatod, mennyire vagy bevállalós, ha a környezet védelméről van szó. Lendülj akcióba, ezen a héten Te is lehetsz bevállalós. 🙂 Mutasd meg, hogy néhány kis tett vagy „nem tett” mekkora változást hozhat!

A www.vallalom.eu-n választhatsz a sok lehetőség közül, döntsd el, hogy mi az, amit Te is megtehetsz, mi az, ami neked belefér, hogy betartsd legalább egy hétig. Vállalásodat pedig oszd meg Facebookon, hogy követőkre találj, hiszen – mint tudjuk – együtt minden könnyebb.

Fotóverseny - Facebook

Néhány ötlet:

  • Kerülöm a túlcsomagolt termékek vásárlását.
  • Csapvizet iszom, és kerülöm a palackozott italok vásárlását.
  • Új otthont keresek feleslegessé vált, de más számára még használható dolgaimnak.
  • Vásárlásaimra előre felkészülök bevásárlólistával és -táskával.

Vállald saját hulladékcsökkentési akciódat egészen az akció végéig, november 27-ig!

Mutasd meg, hogyan lehet felelősen létezni, hogyan válhat az ilyen gondolkodás valódi cselekvéssé, a bevált gyakorlat pedig hétköznapjaid részévé!

Lenne ezeknél jobb ötleted is arra, hogy miként tudnál még hasznosabban hozzájárulni a hulladékcsökkentéshez? Akkor regisztráld saját ötletedet a www.hulladekcsokkentesihet.hu oldalon!

további cikkek

Zöld közösség, fenntartható jövő: Az Energiaügyi Minisztérium Hulladékcsökkentési Hete hírek
Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.