Belső értékek: kódbeküldés SMS-ben február 16-ig!

Belső értékek: kódbeküldés SMS-ben február 16-ig!

SMS kódbeküldésKöszönjük, hogy részt vettél a „Belső értékek – A megkopott külső értékes belsőt takar” elektromos háztartási készülék és barkácsgép gyűjtőakcióban, és környezettudatos módon gondoskodtál a feleslegessé vált elektromos és elektronikai berendezéseidről! Ne felejts el részt venni a nyereményjátékban sem: küldd be a kapott nyereményszelvényen lévő kódot SMS-ben február 16-ig!

Minden egyes nyereményszelvényen egy hatjegyű kód szerepel, azt kell SMS-ben egyenként beküldeni a megadott telefonszámra (+36 30 344 4689) 2014. február 16-ig. Egy SMS-be egy kód kell, hogy kerüljön, semmi más, mert az üzeneteket fogadó szoftver így tudja befogadni a kódokat.

Név vagy cím megadására nincs szükség, mert a rendszer a kódok alapján sorsol február 19-én – ne izgulj, ha Te nyered meg a fődíjat, egy Opel Astrát, telefonon „megtalálunk”! 🙂

SMS beküldéseAz SMS-t nem emelt díjas telefonszámra kell beküldeni, tehát nem kerül többe, mint egy normál szöveges üzenet. A kódokat azért SMS-ben kérjük beküldeni, mert az SMS-küldés lehetősége a lakosság még mindig szélesebb köre számára elérhető, mint az e-mail, vagy az internetes kódbeküldés.  Minden SMS-re kap választ a küldője!

Ha bármilyen kérdésed van a nyereményjátékkal kapcsolatban, küldd el a marketing@ohukft.hu e-mail címre, és az OHÜ munkatársai készséggel válaszolnak rá!

Ne feledkezz meg arról se, hogy a leadott elektromos és elektronikai készülékek után kapott kupont vagy kuponokat 2014. március 31-ig tudod beváltani a kibocsátó áruházlánc üzleteiben. Tájékozódj előre a kuponbeváltás feltételeiről a Játékszabályzat 5. pontjából!

további cikkek

Zöld közösség, fenntartható jövő: Az Energiaügyi Minisztérium Hulladékcsökkentési Hete hírek
Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.