Amikor az értékes belső külső értéket “terem”…

Amikor az értékes belső külső értéket “terem”…

autóátadás Belső értékek kampány OHÜHazavitte új autóját a „Belső értékek” kampányunk nyertese. Kelemen József és felesége összesen 6 kódot küldött be a nyereményjátékban: hármat az egyikük, hármat a másikuk. Végül József volt a szerencsés kezű SMS-küldő, de ez igazából nem lényeges, hiszen úgyis együtt használják ezután új Opel Astrájukat.

Autóátadás Belső értékek OpelAz autó kulcsait Vámosi Oszkártól, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség ügyvezetőjétől és Dávid Bertalantól, az Opel Gombos értékesítőjétől vette át az újkígyósi nyertes június 24-én a fővárosi autószalonban.

A ”Belső értékek – A megkopott külső értékes belsőt takar” elektromos és elektronikai hulladék gyűjtőakció és nyereményjáték keretében többek között akkumulátoros csavarhúzót, hajszárítót és tintasugaras nyomtatót vittek vissza Autóátadás Belső értékek kampány OHÜa kampányban résztvevő áruházakba. Azt mondták, álmukban nem gondolták, hogy ők hozzák el a fődíjat, már csak azért sem, mert korábban soha nem nyertek semmit.

Okozott is némi izgalmat, miután értesítettük őket, hogy megnyerték az autót, hogy a 6 nyereményszelvényből csak 5-öt találtak meg, és a nyertes cetli az utolsó volt a sorban.

Mint azt Vámosi Oszkár kérdésére a végtelenül szerény nyertes páros elárulta, egyelőre csak haza, Újkígyósra viszik új autójukat, a családjuk első hosszabb útja Svédországba, rokonokhoz vezet majd.

autóátadás belső értékek kampány

Mi ezúton is szerencsés utat kívánunk Nekik, nem csak Svédországba… 🙂

további cikkek

TeSzedd! – Az emberek egyre nagyobb tudatossággal viszonyulnak a környezetükhöz hírek
Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció: Az együttműködés sikere a tiszta környezetért hírek
Környezettudatosság 2.0: 5 új tipp a környezettudatos mindennapokhoz hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.