A Pókember és az OHÜ is csatlakozik a Föld Órájához

A Pókember és az OHÜ is csatlakozik a Föld Órájához

Pókember és a Föld ÓrájaIdén hírességek is kiállnak a WWF kezdeményezése mellett. A csodálatos Pókember második részének sztárjai és rendezője Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx és Marc Webb is támogatja a rendezvényt.

A sztárok szerint bárkiből lehet szuperhős, attól a pillanattól kezdve, hogy felfedezi a saját erejét.

De nemcsak ők kapcsolják le a villanyt maguk körül 2014. március 29-én helyi idő szerint 20:30-kor egy órára. A Föld Órája kezdeményezéshez az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség is csatlakozik.

OHU_szekhazAz OHÜ székházának Csepel felőli oldalán égő villanykörte-formát “rajzolunk” a világító ablakokból. A lámpákat sötétedésre kapcsoljuk fel, majd este, pontban 20:30 órakor kapcsoljuk le.

Az akció célja, hogy látványos és nem szokványos módon felhívja az emberek figyelmét arra, hogy ne csak ebben az egy órában, hanem az év minden napján takarékosan bánjanak a rendelkezésükre álló erőforrásokkal, így a villamosenergiával is.

Nézd meg Te is szombaton 20:30-kor, hogyan oltjuk le az OHÜ lámpáját! 🙂

 

További blogbejegyzésünket a Föld Órája kezdeményezésről itt olvashatod.

Fotó: kek.org.hu

 

további cikkek

Sikeresen zajlott Egerben az Európai Hulladékcsökkentési Hét, amelyet a Heves Vármegyei Kormányhivatal szervezett. hírek
Példaértékű összefogás a Semmelweis Egyetem Napköziotthonos Óvodában hírek
Az INNOMATIK Megoldástechnika Kft. folyamatosan elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és olyan kreatív megoldásokat kínál, amelyek csökkentik a környezeti terhelést. Most bemutatjuk, hogyan hozza létre a cég a mindennapi működésében az innovációt és a környezettudatosságot. hírek
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.