TeSzedd! koordinátoroknak FONTOS üzenet

TeSzedd! koordinátoroknak FONTOS üzenet

2014. május 07.

koordinátoroknak üzenetKedves Koordinátorunk!

Köszönjük az eddig aktivitásodat, persze a feladat, a munka java még hátravan. De biztosak vagyunk abban, hogy sikeresen teljesíted majd a koordinátori „küldetésedet”! Ennek érdekében néhány aktuális, hasznos információt olvashatsz az alábbiakban.

  • A csomagod érkezéséről SMS-ben és/vagy e-mailen kapsz értesítést a Magyar Postától.
  • A csomagban nemcsak az általad kért darabszámban lesznek a TeSzedd!-es zsákok és a védőkesztyűk, hanem a küldeményben lesz számodra egy tájékoztató, amely részletesen tartalmazza a koordinátori feladatokat. Kérjük, hogy annak megfelelően cselekedj.
  • Ne feledd: a csomagot a koordinátornak kell a helyszínre, vagyis a találkozási pontokra vinnie. Ha nagyobb az általad kért csomag, akkor a helyszínre szállításhoz kérj segítséget a barátaidtól, ismerőseidtől, családtagjaitól.
  • Mielőtt elindulsz a találkozási pontra, javasoljuk: ellenőrizd le a TeSzedd! Infopontban, hogy a legutóbbi – általad rögzített – változathoz képest, regisztrált-e újabb résztvevő. Ám arra is föl kell készülni, hogy „spontán” olyanok is megjelenhetnek, akik előzetesen – ilyen vagy olyan ok miatt – nem regisztráltak, de fellelkesedtek és részt akarnak venni a szemétgyűjtési akcióban. Ez persze csak a nyílt találkozási pontokra érvényes, vagyis az ilyen helyeken jelenhetnek meg csatlakozók a helyi eseményen.
  • Légy’ figyelmes a találkozási pontokon megjelent önkéntesekkel, lásd el őket a szemétgyűjtéshez szükséges hasznos – s persze a kötelező – információkkal, hiszen közös érdeketek, hogy az általatok választott környék minél jobban megtisztuljon az illegálisan lerakott szeméttől. Legyél határozott is, hiszen helyi Koordinátorként minden fontos információ a birtokodban lehet a TeSzedd!-ről, irányítsd körültekintően a hozzád csatlakozott önkénteseket.
  • Ha akár a találkozási pontra indulás előtt vagy a helyszínen olyan kérdés merül föl, amire nem tudsz azonnal megoldást, akkor keresd meg a TeSzedd! ügyfélszolgálatát a 06/40/443-400 (kék) telefonszámon vagy küldj e-mailt az info@teszedd.hu címre.

Legyetek egyenként és összességében is ügyesek, hatékonyak!

Szép időt, jó csapatmunkát kívánunk!

további cikkek

Ők az „Álmodd meg Te az Európai Hulladékcsökkentési Hét legjobb magyar akciószervezőinek járó díjat” 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
A “Hasznosítsunk újra, használjunk többször!” fotó pályázat nyerteseit Dr. Boros Anita jelentette be 2021. január 12. Hulladékcsökkentési hét
Kihirdetésre kerültek a “Fiatalokkal a fenntarthatóságért!” poszter pályázat nyertesei 2021. január 07. Hulladékcsökkentési hét
Köszönjük
Hírlevelünk már úton.